Inloggen Teambeheer
Facebook-pagina BDC
Nederlandse Darts Bond

Update i.v.m. corona virus

Het bestuur van de BDC heeft besloten de richtlijn van de NDB te volgen en alle competitiewedstrijden tot nader order af te gelasten. In ieder geval t/m 31 maart. Hoe en of we de competitie af kunnen maken ligt aan de verdere ontwikkelingen rondom het Corona-virus.

De captains zullen wel de komende weken wel melding(en) krijgen van Teambeheer over het invullen van de uitslag(en) ,maar deze mogen uiteraard genegeerd worden. Er hoeven ook geen wedstrijden verzet te worden in Teambeheer. Dit regelt de BDC evt. terzijnertijd wel.

Statement van de Nederlandse Dart Bond :

De NDB last alle evenementen en competities die door de NDB georganiseerd worden, o.a. SuperLeague en Laco, definitief af tot en met 31 maart en verzoekt dringend alle lidorganisaties en andere organisatoren van (darts)competities en toernooien dit besluit over te nemen.

Eerder deze week gaven we aan dat de ontwikkelingen elkaar in hoog tempo op volgen en gaven wij jullie het advies om in Noord-Brabant alle evenementen - waaronder sportwedstrijden – tot en met komend weekend af te gelasten. Het was goed om te zien dat er in grote mate gevolg werd gegeven aan dit advies.

Vanmiddag heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen. In het kort komen die er op neer dat wat begin van de week het advies was voor Noord-Brabant, nu voor heel Nederland geldt tot het einde van de maand.
Vandaar dat wij opnieuw, en nu voor heel Nederland, met klem adviseren alle sportevenementen waaronder bijvoorbeeld de competitie-, oefen en trainingswedstrijden af te gelasten tot en met 31 maart.

Alle evenementen en competities die door de NDB georganiseerd worden, o.a. SuperLeague en LaCo, zijn bij deze dus definitief tot en met 31 maart afgelast. Vandaag hebben we ook al bekend gemaakt dat het 4 Nations Tournament geannuleerd is.

Het kabinet heeft ook voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen.
Deze oproep zouden wij graag willen ondersteunen en jullie ook oproepen om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroep bijeenkomsten ook af te gelasten.

Verder willen wij opnieuw benadrukken dat deze ontwikkeling velen raakt in Nederland, niet in de laatste plaats de patiënten en hun naasten.

Ook is het goed dat we beseffen dat het zware tijden zijn voor vele dienstverleners in Nederland waar ook de sport vaak en intensief mee samen werkt. Het is helaas de verwachting dat dit nieuwe coronavirus nog langere tijd onder de bevolking aanwezig zal blijven. Wij zijn er van overtuigd dat adviezen van het RIVM en het NOC*NSF en de maatregelen van het kabinet er op gericht zijn om de gevolgen van deze virusuitbraak zo veel als mogelijk is in te perken. De NDB ondersteunt daarom alle doelstellingen van harte.

Wij realiseren ons dat dit vele uitdagingen geeft richting het einde van de competities. Zodra er wederom nieuwe ontwikkelingen zijn horen jullie uiteraard van ons.

 
 
 

Toernooien

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Partners

barleduc bwcpictures dbdarts kledingcalculator vis zwaluw_reizen_logo3

Contactgegevens

Bossche Darts Competitie

p/a Korenbrugstraat 7

5211 EG 's-Hertogenbosch

organisatie@bdcdarts.info

© 2018 - 2022    Bossche Darts Competitie  ♦  Alle rechten voorbehouden    Disclaimer

Free Joomla! template by L.THEME